Oldal kiválasztása

Mi is hírt adtunk a tragédiáról: szombatra virradóra elhunyt Vágó István.

Halála teljesen váratlan volt, hiszen a tragédia előtt néhány órával még új bejegyzést írt a Facebookon.

Ha kíváncsi vagy rá, mi volt a kvízmester utolsó Facebook-posztja, ide kattintva kiderül.

Mi most egy vidám felvétellel emlékezünk rá, egy olyan átveréssel, ami még magának Vágó Istvánnak is nagyon tetszett.

Az RTL egyik hajdan volt sikerműsorának, a Kész Átverés Show-nak több műsorvezetője is volt. Többek között Bochkor Gábor és Boros Lajos is voltak házigazdák, ám akkor aratta tán a legnagyobb sikert, amikor Sebestyén Balázs vezette.

Ekkor történt az egyik leghatásosabb átverés is, aminek Vágó István volt az áldozata. Akkor még ment a Legyen Ön is milliomos, és Vágót egészen különleges módon viccelték meg.

Az egyik játékos arra játszott rá, hogy Vágó köztudottan nem rajongott az asztrológiáért, a számmisztikáért, jóslásért. Márpedig az előre beépített hölgy úgy adta elő, hogy pont ezek segítségével jut egyre előrébb a játékban.

Az igazság persze az, hogy előre tudta a válaszokat, ám Vágó ezt nem sejtette. Igencsak ideges volt, egyszer-kétszer még a hangját is megemelte, mikor a nő tovább és tovább menetelt.

A végén persze jött a leleplezés, Vágó sem győzte dicsérni az átverést, amiről végig azt hitte, “igazi” volt. És hogy mi lett a vége? Itt láthatod:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Nem kerül sokba és szinte minden magyar szereti: így készül az igazi, klasszikus káposztás kocka vidéken