Oldal kiválasztása

Gulyás Roland három éve, 2017-ben tűnt fel az X-Faktor című zenei tehetségkutató műsorban, és igazán remekül szerepelt, hiszen egészen a harmadik helyik jutott. Radics Gigi volt a mentora a megmérettetés alatt.

A tehetséges énekes néhány hónappal ezelőtt új dallal is jelentkezett, a videóklipet a képek alatt majd meg is tudjátok nézni. Roland azonban az éneklés mellett a konditerembe is szorgalmasan eljárt, ami meg is látszik rajta.

Egy-egy régebbi képével összehasonlítva igencsak feltűnő a változás. Ez a most következő kép például még az X-faktoros időszakban készült róla:

Közösségi oldalán a legfrissebb kép mindössze pár hetes és remekül megmutatja, miről is beszéltünk az előzőekben. A karméretben is van egy “kis” különbség:

De már a korábbi képeken is látszott, hogy Roland elkezdett odafigyelni a testére:

View this post on Instagram

loading #serious #adaptandchange #gymfanatic

A post shared by Gulyás Roland (@thewolfgulyas) on

Néhány hónapja elkészült Gulyás Roland legújabb videóklipje, kíváncsiak vagyunk, neked hogy tetszik a dal, ha van kedved, írd meg majd kommmentben:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Remegő hanggal kezdte el a dalt a sebesült katona, a közönség végül katarktikus pillanatokat élt át