Oldal kiválasztása

A testépítés, a gyúrás a fiatalok vagy a középkorúak sportja, gondolnák sokan. Ám ez a most 64 éves hölgy, Lesley Maxwell mindezt teljesen másképp látta.

49 éves volt, amikor úgy döntött, épp itt az ideje, hogy egy kicsit foglalkozni kezdjen a testével. Annyira rákapott az edzés és a testépítés ízére, hogy azóta mindez a szenvedélyévé vált. A súlyemelést szereti a legjobban, ez pedig meg is látszik a karjain.

Ő maga se gondolta volna, hogy ennyi idősen idáig eljuthat, épp ezért most mindenkit motiválni szeretne arra, hogy a gyúrás és a testépítés egyáltalán nem korfüggő, bármennyi idősen el lehet kezdeni, szép fokozatosan persze, és megfelelően odafigyelve arra, milyen visszajelzéseket küld a testünk.

Lesley az évek alatt elismert személyi edző és motivációs tréner lett, több mint 30 díjjal rendelkezik és rengeteg embernek ad erőt szerte a világon: képeit elnézve csak annyit mondhatunk: wow

View this post on Instagram

Push ups are always part of my chest workout. If you’re new to push ups, incline push ups are a great way to start. ✅You can begin with a ‘wall push up’ – these are usually suitable for beginners or anyone with a shoulder injury. ✅Next progression – come down to a ‘counter top push up’ – these are a convenient and effective way of strengthening muscles of chest, back, shoulders, arms and core. ✅Next – use a bench (as in my pic). ✅Next progression – full push up’. – Increase reps and sets to intensify the workout. ✅Finally – Hindu Push Ups – which I love as they’re SO challenging! Push ups are a fantastic bodyweight exercise that we can perform anywhere. No excuses💓xoxo

A post shared by Lesley Maxwell – Celeb Coach (@lesleymaxwell.fitness) on

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Emlékszel Nagy Edmondra a Megasztárból? Friss fotóiból kiderül, mennyit változott 20 év alatt: