Oldal kiválasztása

A Való Világ harmadik szériájának Ágicájára, azaz Szögeczki Ágnesre több okból is emlékezhetünk: egyrészt mindig őszinte és szókimondó volt, másrészt, mert a műsor másik népszerű figurájával, VV Leóval kialakuló kapcsolatát is nyomon követhettük a kamerák segítségével.

Ágica profitált az ismertségből és a valóságshow-t követően több más műsorban is viszontláthattuk őt: szerepelt például a TV2 Édes élet című show-jában és az Ezek megőrültek című szórakoztató műsorban is.

Kisfia 2013-ban született, és nagyon hasonlít édesanyjára, aki érthető módon rettentő büszke rá: biztos, hogy igazán jóképű férfi lesz majd belőle.

Ágica régóta egyedül neveli kisfiát, ám a világjárvány alatt kibékült egykori párjával, a kisfiú édesapjával és állítása szerint most végre normalizálódott a viszonyuk. Noha már 16 éve annak, hogy 2004-ben először láthattuk a tévéképernyőkön, neki csak jót tettek az évek, csinosabb, mint valaha:

View this post on Instagram

Jézusom, Ti hogy vagytok? Én számolom a perceket, hogy hétvége legyen…lehetséges, hogy az időjárás miatt, de olyan fáradtságot érzek, mint amikor 3 napig nem alszom…figyelmetlen is vagyok…az előbb azt hittem a lenti nagy kukába dobtam véletlenül a telefonomat a szeméttel együtt…🙈🙈🙈Szerencsére csak az autóban maradt… ✌️😂✌️Patrick azt mondta inkább ne csináljak ma már semmit…🤣😂🤣 Egyszer a távirányítót kerestük kb fél napig és végül a hűtőben találtuk meg… 🙈😂🙈🤣🙈😅Jajjj Istenem, nem egyszerű az élet velem…és még a holnapi napom is hosszú lesz……..de sebaj…inkább több munka legyen, mint kevesebb… Millió puszi Mindenkinek! 😘😘😘😘 A FOTÓ ÉS A POSZT FELHASZNÁLÁSA NEM ENGEDÉLYEZETT!!! #athome #thursday #tired #longweek #lovemylife #justme

A post shared by Ági Szögeczki (@szogeczkiagi) on

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Már ránézésre is élmény, hát még, ha megkóstolod: sokat csinálj ebből a túrós pogácsából, mert percek alatt elfogy