Oldal kiválasztása

Az alábbiakban hat eredményes praktikát mutatunk arról, hogy miként szabadulhatunk meg a hűtőnkben terjengő kellemetlen illatoktól.

Ecet

Az ecet fertőtlenít és a kellemetlen szagoktól is megszabadítja a hűtőt. Keverj össze egy rész vizet egy rész ecettel, majd ezt töltsd bele egy szórófejes flakonba, és fújd be vele a hűtőt, és egy törlőpapírral töröld végig a felületeket.

Darált babkávé

Egy kis tányérra tégy pár kiskanál frissen darált babkávét, majd helyezd el a hűtő valamelyik sarkába. A kávé magába szívja a rossz szagokat, így mérséklődik ez a probléma.

Citromlé

Főként a halszagot semlegesíti, de a fokhagyma szagtól is megszabadít. Egy kis pohárba facsarj némi citromlevet, majd tedd rá a hűtő polcára. A narancs- és a mandarinlé is megteszi.

Fűszerek

A leghatékonyabb fűszer például a fahéj, a szegfűszeg és a szegfűbors. Egy kis edénybe kell tenni egy keveset az említett fűszerekből, majd azt betenni a hűtőbe.

Szódabikarbóna

Nagyon olcsó, és ha két evőkanál szódabikarbónába még cseppentesz pár csepp illóolajat, akkor nem lesz több gond a kellemetlen hűtőszagokkal.

Szén

A szén főként a főtt ételek szagát szívja magába. Ez akkor jön jól, ha az ételek olyan edényekben vannak tárolva a hűtőben, amelyek nem zárnak jól.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

(Forrás: twice)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Szívmelengető módszerrel tanítja beszélni Down-szindrómás öccsét ez a kislány