Oldal kiválasztása

Fodor Rajmund kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázót legutóbb egy éve láthatta a szélesebb közönség a TV2 Exatlon című műsorában. Ott Rajmund fiatalokat megszégyenítő energiával és ügyességgel vetette bele magát a feladatokba.

A műsor alatt a vízilabdázó szinte minden percét kamerák rögzítették, így a tévénézők alaposan megismerhették az olimpikon sportoló testét, lelkét személyiségét. Felesége, Bernadette oda nem kísérhette el, ám most végre őt is láthatjuk!

Bernadette és Rajmund 18 éve élnek boldog házasságban és két gyönyörű gyermek büszke és boldog szülei: lányuk, Nadin 14, fiuk, Damian pedig 10 esztendős. Családi életüket nem a média előtt élik.

Igazi kuriózumnak minősülnek tehát azok a képek, amiket Fodor Rajmund nemrégiben feltöltött a közösségi oldalára, és amiken feleségével együtt látható. Igazán szép pár ők ketten és Bernadette pedig nagyon-nagyon csinos!

View this post on Instagram

Nem kell már sokat aludni és újra lendületbe jön a hazai vízilabda élet! 🙏🤽‍♂️ Jövő héten már az utánpótlás korosztályban a fiúk is és a lányok is medencébe csobbannak, július 25.-26.-án pedíg a felnőtt férfi BENU Magyar Kupa csoportküzdelmei is elstartolnak!🏆 Ma a magyar klubok küldtek a @lupa_beach_official 1-1 játékosukat és a @mvlsz keretein belül egy remek hangulatú promóciós filmet forgattunk a @opeldakarteam tagjaival! A képen, a Szaharát is megjárt szuperjárgánnyal fotózkodtunk! 😛📸 #benu #mk #magyarkupa #vízilabda #pallanuoto #waterpolo #lupabeach #filming #werking #opeldakarteam #rajmundfodor

A post shared by Rajmund Fodor (@rajmund.fodor) on

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  15 szuper lakberendezési tipp, hogy még szebb és kényelmesebb legyen az otthonod