Oldal kiválasztása

A most következő videóban egy férfi a legfinomabb omlettet készíti el sütőben, mindez azt bizonyítja, hogy a férfiak között is számtalan tehetséges szakács lapul:

Először felvágja a hagymát, majd megdinszteli, az apróra vágott sonkával együtt. Előveszi a muffin sütőt és a dinsztelt hagymát és sonkát elosztja benne. Feltör öt tojást, önt hozzá egy pohár tejet, 1 kanál olajat és egy fél kiskanál sütőport.

Majd sózza, borsozza és végül habverővel összekeveri. Reszelt sajtot szór a muffin formákba helyezett dinsztelt hagymára és sonkára, majd a tojásos keveréket elossza rajtuk. Előmelegített sütőben 190 fokon 20 – 25 percig süti az omlettet.

Miután kiveszi a sütőből ezt a fantasztikus ételt, öt percig még a muffin formában hagyja állni. Az asztal megterítve, az omlett elkészült, jöhet a család és elfogyaszthatja a világ legfinomabb omlettjét. Jó étvágyat hozzá:

Oszd meg, hogy mások is elkészíthessék! 

(Forrás: bidista)

Olvasd el ezt a cikket is –>  7 éves korában apja elhagyta, azóta dadog: ám mikor énekel, hangja olyan tiszta és szép, hogy tapsorkánnal ünneplik