Oldal kiválasztása

Azt válaszd ki a fák közül, amelyik számodra a legjobban tetszik

1.Racionalista, és praktikus gondolkodású személy vagy. Az, hogy törődj a szeretteiddel, legalább olyan természetes számodra, mint a lélegzetvétel. Sokszor a saját magad egy kissé elhanyagolod, fontosabbak számodra mások kívánságai.

Nagyon jó barát vagy, rád aztán mindig lehet számítani. Elfogadod a dolgokat úgy ahogy vannak, ez a kiegyensúlyozottságod titka.

2.Szereted az élet izgalmas, újdonságokkal teli oldalát, soha nem ijedsz meg a kihívásoktól. Aktívan élsz, ha teheted minél több rendezvényre ellátogatsz.

Egyszerre akár több dologra is tudsz koncentrálni, ezért nagyon eredményes vagy a munkádban.

3.Szeretsz álmodozni, nem igazán állsz két lábbal a földön. Úgy alakítod mindig az életed, hogy neked jó legyen, nem szereted a szabályokat, a korlátozásokat.

Érzékeny lélek vagy, állandóan az élet értelmét keresed, soha nem tudsz lenyugodni. Néha kissé borúsan látod a dolgokat.

4.Nem szeretsz egy helyben ülni, igazi örökmozgó vagy. A monotonitás kikészít, körülötted mindig kell történjen valami izgalmas. Jó lenne, ha egy kicsit nagyobb önbizalommal rendelkeznél, higgy saját magadban, és a belső erődben.

5.Erős, független személyiség vagy, sokan tekintenek rád példaképként. Mindig tisztában vagy vele, hogy mit szeretnél az életben, nagyon eredeti ötleteid vannak.

Hiszel a szeretet erejében, szerinted ez jelenti az élet értelmét. Ki nem állhatod a hazug, nagyképű embereket.

6.Nincs szükséged barátokra, úgy gondolod, hogy egyedül sokkal jobb tudsz érvényesülni az életben. Nem szereted a sztereotípiákat, és a sablonos gondolkodás. Gyengeségeid felismerése, és legyőzése tesz igazán erőssé az életben.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja.com)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Krausz Gábor elsírta magát tánca végén: elképesztő, hogy fejeződött be a produkció!