Oldal kiválasztása

Tóth Gabi napok óta nagyon izgatott, saját bevallása szerint előző éjszaka még aludni se nagyon tudott, hiszen ma van a klippremierje legújabb dalának, melynek címe: Veled akarok lenni:

A klipet néhány perc alatt több ezren nézték meg a legnagyobb videómegosztó portálon, és egyáltalán nem lepődnénk meg, ha ez a szám nap végére több tízezer vagy akár több százezer is lenne.

A dal szövege Bartalos Jenő munkája, a zenét pedig hárman: Bartalos Jenő, Kosztyu János, Johnny K. Palmer szerezték. A dalszöveg tényleg nagyon aktuális, a világ mai helyzetéről szól: ki tudja mikor indul be újra igazán a világ, ki tudja mikor térhetünk vissza a régi kerékvágásba.

Mindegy is mint hoz a holnap, egy a fontos: hogy “veled akarok lenni majd a legvégén”. Jöjjön a klip, kíváncsiak vagyunk, hogy neked hogy tetszik az új dal. Ha van kedved, írd majd meg kommentben róla a véleményedet:

Oszd meg, hogy mások is láthassák! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Felvette videóra, hogyan készülnek ezek a guszta sajtos-sonkás miniomlettek: legszívesebben azonnal befalnánk őket