Oldal kiválasztása

Fásy Zsüliett újra és újra meg tud lepni bennünket! Amióta életmódot váltott, teljesen átalakult, szinte rá sem lehet ismerni: ez mondjuk nem is csoda, hiszen az életmódváltás következtében 30 hónap alatt több mint 40 kilót dobott le magáról.

Azóta különösen szívesen tölt fel magáról új képeket közösségi oldalára, ami nem is meglepő, hiszen valóban káprázatos formába lendült és őrületes átalakuláson ment keresztül, minden elismerést megérdemel ennek kapcsán!

Ez a testhez simuló ruha is jól bemutatja, milyen rengeteget fogyott, ám az igazán árulkodó kép majd még csak ez után következik:

View this post on Instagram

Csodás nap, csodás emberekkel! 😊

A post shared by Fásy Zsüliett (@fasyzsuliett) on

Zsüliett ugyanis nemrég kedves barátainál volt vendégségben, méghozzá Zámbó Krisztiánnál és kedvesénél, Zsuzskánál. Beszerzőkörúton volt náluk: mivel Zsüliett új étrendjében rengeteg zöldség és gyümölcs szerepel, Krisztiánék biokertjébe is gyakran ellátogat, hogy feltankoljon a finomságokból.

És ha már ott volt, megmutatta csodás alakját:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Nyitókép forrása: Instagram – Fásy Zsüliett)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Itt az eperszezon, jönnek a meleg napok: hűsítő tejszínes, epres joghurttorta, senki sem tud neki ellenállni