Oldal kiválasztása

Romantikus történeteket nemcsak a filmekben láthatunk, bizony, szerencsére néha a valóságban is előfordulnak. Zac Efron és új barátnőjének megismerkedése például mindenképpen egy romantikus tündérmesének tűnik

A jóképű filmsztár az egyik helyi kávézóban futott össze Vanessa Valladaresszel, ahol a lány épp pincérnőként dolgozott. A júliusi első találkozó óta a szerelmesek annyira összemelegedtek, hogy Valladares már ott is hagyta a munkáját és beköltözött Efronhoz.

Mindenki sejtette, de biztosan senki sem tudhatta, hogy Zac Efron és Vanessa Valladares szerelembe esett. A pár ugyanis nem vállalta fel kapcsolatát, egészen eddig! Most kézen fogva jelentek meg egy híres étteremben.

A brit lapnak egy forrás azt is elárulta, hogy a színész nem csak a forgatás miatt tartózkodik Ausztráliában, hanem szeretne itt is maradni, annyira elvarázsolta őt Ausztrália, na és persze Vanessa szépsége – aki a pincérkedés mellett modellkedett is.

Mi tagadás, tényleg gyönyörű:

View this post on Instagram

🌶

A post shared by ☥ 🐉 𝚅𝙰𝙽𝙴𝚂𝚂𝙰 𝚅𝙰𝙻𝙻𝙰𝙳𝙰𝚁𝙴𝚂 🐉 ☥ (@_is_ness) on

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  A 104 éves Laci bácsi videóban árulta el a hosszú élet titkát: őrület, mit tesz minden reggel