Oldal kiválasztása

Egy igencsak hihetetlen eset történt nemrég Portugáliában. Egy várandós anya, terhességének 17. hetében agyvérzést kapott, és az agyhalál állapotába került. Csodával határos módon rá három hónapra megszületett a teljes egészséges gyereke.

Amikor a 37 éves Sandra Pedro agyvérzést kapott, mindenki azt hitte, hogy a gyereke sem élte túl a szörnyű tragédiát. Azonban az élet általában teljesen kiszámíthatatlan, tele van meglepetésekkel, és csodákkal.

A lisszaboni kórház orvosai legnagyobb döbbenetére a 17 hetes kisfiú életben volt. Ettől a pillanattól kezdve mindent megtettek azért, hogy a gyerek fejlődni tudjon, biztosították számára a hormonokat és a megfelelő táplálékot. Megpróbálták fenntartani az agyhalott nő szervezetének működését, annak érdekében, hogy megmentsék a gyerek életét.

35381f5c00000578_0_image_m_3_1465827293345_16033700

A kis Lourenco Salvador Faria az anya halála után három hónapra, császármetszéssel jött a világra. Teljesen egészséges, az egész világ csodagyerekként tekint rá.

Itt már a szerető apukája karjaiban pihen:

Mint látható a gyermek egészségesen fejlődött tovább, itt éppen a boldog nagypapával látható:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: twice)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Az anya azt a kislányt fogadta örökbe, akit senki sem akart. Mikor meghallja első szavát, könnyek öntik el a szemét: