Oldal kiválasztása

Pindroch Csaba és párja, már több mint 20 éve együtt vannak, 2006-ban pedig össze is házasodtak. A szintén színésznő Verebes Lindával, Verebes István lányával a kapcsolatuk szinte mindvégig harmonikus, pedig az elején sok irigyük és kétkedőjük akadt.

A színészházaspár azonban legyőzte az akadályokat, Pindroch Csaba azt is tudni véli, ez minek volt köszönhető. Nemrég így nyilatkozott erről:

“Egy házasságban az alkalmazkodás a legfontosabb. Náluk is vannak keményebb időszakok, de mindig a megoldásra törekednek. Ha Linda haragszik, az nekem rendesen marja a gyomromat. Amíg puffog, nagyon rosszul érzem magam” – mondta a színész, majd hozzátette: “Sok barátunk vált vagy válik. Amikor elmondják az okot, akkor mondom nekik, hogy ezek a problémák nálunk is megvannak, csak mindig erősebb a szeretet, mint az ego. Tudunk mi is úgy összeveszni, hogy azt nézzük, úristen, ki ez az ember, akivel együtt vagyok. De ilyenkor nem kilépünk az egészből, hanem nagy levegőt veszünk, majd megbeszéljük.”

Verebes Linda is elismerően szólt a közelmúltban szeretett párjáról:

“Mikor szerelembe estünk, senki egy forintot sem tett volna fel a kapcsolatunkra. Sőt idősebb színészkollégáim óvva intettek Csabától… Szerencsére (bár egy pillanatig sem gondolom, hogy ez a szerencsén múlt volna) nem lett igazuk! Köszönöm a Jóistennek, hogy egymás útjába sodort minket! Köszönöm az elmúlt 20 év sok örömét és nehézségét is, ami még jobban megerősített minket együtt! De leginkább a három csodálatos gyermekünket köszönöm! Velük együtt teljes a mi boldogságunk!” – írta megismerkedésük 20. évfordulójukon a színésznő.

A képek is arról tanúskodnak, hogy még mindig nagy köztük a szerelem:

(Kép: Pindroch Csaba Facebook oldala)

(Képek: Verebes Linda Facebook oldala)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Nem semmi, hova vitte 7 hónapos kislányát Hosszú Katinka: elbűvölő a közös kép!

(Kiemelt kép forrása: Pindroch Csaba Facebook oldala)