Oldal kiválasztása

Genevieve Purinton csupán 18 éves volt, amikor egy gyönyörű leánygyermeknek adott életet 1949-ben. Azokban az időkben más ‘törvények’ uralkodtak és egy ilyen fiatal, férjezetlen, várandós nőt elítéltek. Az orvosok azt mondták, hogy a baba elhunyt. Esélye sem volt karjába venni a picit.

“Amikor azt mondtam nekik, hogy látni akarom a gyermekemet, azt felelték, hogy meghalt.” – mondta Genevieve.

Genevieve-nek ezután soha többé nem volt alkalma gyermeket szülni, mivel a méhét műtéti úton eltávolították.

Ez a kedves hölgy ma 88 éves és oly sok viszontagságon keresztülment azóta. Jelenleg egy idősotthonban él teljesen egyedül, hozzátartozók nélkül.

Nem is gondolta volna, hogy milyen nagy meglepetésben lesz része ennyi idős korában.

Nagyjából 2400 km-re élt Genevieve-től egy nő, Connie, akinek Ancestry DNS tesztet ajándékoztak karácsonyra.

Connie-t újszülöttként fogadta örökbe egy kaliforniai család. 5 éves kora óta foglalkoztatja, hogy ki lehet a biológiai édesanyja, ezért azonnal nekilátott kideríteni, mit találhat.

A kutatása egy hölgyhöz vezette, aki felismerte Connie igazi édesanyját, lévén, ő a nagynénje és elmondta neki, hogy még mindig életben van.

A találkozó nagyon megható volt és a kedves öreg hölgy, Genevieve, nem csak drága kislányát kaphatta vissza, de unokákkal és dédunokákkal is gazdagodhatott.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

(Forrás: tudasfaja.com)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Tíz ötletet is mutatunk, mi mindenre használhatod a megmaradt tapétát: remekül mutatnak ezek a díszítések