Oldal kiválasztása

Kiss Ramónáról kevesen tudják, hogy két felsőoktatási intézményben is tanult: a Pécsi Tudományegyetemen gazdálkodást, a Károly Róbert Főiskolán pedig kereskedelmet és marketinget.

A színésznő országos népszerűségre a Barátok közt című sorozatban nyújtott alakításával tett szert, Szentmihályi Zsófiát alakította 2002 és 2017 között, ezt követően pedig televíziós műsorvezető lett belőle.

A Celeb vagyok, ments ki innen! 5. évadának, a Reggelinek és 2017-ben, 2018-ban, és 2019-ben az X-Faktor 7., 8., és 9. évadának volt a műsorvezetője. 2020-ban a TV2 Dancing with the Stars egyik házigazdája volt.

2019 óta a kézilabdázó, Lékai Máté felesége, ennek megfelelően nevét is Lékai-Kiss Ramónára változtatta. 2019 januárjában született meg közös gyermekük, Noé. Ramóna a szülés után is rengeteget foglalkozott testével, és a mai napi kitűnő formában van, ezt bizonyítja ez a Balatonon készült bikinis fotó is:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lékai-Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kép és kiemelt kép forrása: Kiss Ramóna Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Most először beszélt Gubik Petra a párjáról: "Ott ült a döntőben, és azt éreztem, nagyon fontos, hogy..."