Oldal kiválasztása

Curtis nemrég egy vadonatúj, családi házba költözött kedvesével, Judittal. Ha kíváncsi vagy rá, milyen az ingatlan kívülről, ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig megtudhatod, miről tálalt ki kamerák előtt a rapper! Beszélt arról, mi lett volna, ha annyit keresett volna, mint Majka.

Nemrég Majkával való konfliktusait is felelevenítette: “Az első összeveszés miattam történt, illetve a tiltott szerek miatt. Ezután elmentem elvonóra.

Be kellett látnom, hogy ez nemcsak a karrierem, hanem az életem miatt is fontos lépés. Egyébként a mai napig járok pszichiáterhez beszélgetni. Ezek után mi újra összeálltunk.

Aztán egy idő után sajnos eltávolodtunk nagyon mi a Petivel egymástól” – kezdte a rapper, majd így folytatta:

“Azt éreztem, hogy próbál kialakítani egy főnök szerepet közöttünk. Mivel együtt értük el a sikereinket, én ezt nem akartam.

Én nem egy zenekartag voltam, hanem a másik frontember. Egyenrangú társként kellett volna kezelni, de nem éreztem ezt, és így elmentünk egymás mellett.

És akkor már így gyűlik bennem, gyűlik, gyűlik…az a baj, nekem ez egy ilyen védekezési mechanizmus, hogy én nem megyek el.”

Curtis arról is beszélt, hogy “egy ideje már nem igazán állnak szóba egymással Majkával, és nem is bánja, hogy ez így van” – mondta.

Itt láthatod, hogy néz ki belülről a rapper háza, és milyen csodás bútorokkal rendezte be otthonát:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Curtis Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ezekben a percekben jelent meg Tóth Gabi legújabb klipje: a dal szövege különösen aktuális