Oldal kiválasztása

László Attilára a mai napig rengetegen emlékeznek. Ő volt az a nyílt szívű, tiszta tekintetű erdélyi, kézdivásárhelyi kisfiú, aki 2011-ben megnyerte a Csillag születiket. Akkor mindössze 14 éves volt.

Attila a verseny után sem tűnt el, rengeteg dalfeldolgozást készített, sőt saját dalokat is bemutatott, amik igencsak nagy népszerűségnek örvendenek a legnagyobb videómegosztó portálon: rendszeresen több tízezren, sőt néha több százezren tekintik és hallgatják meg őket.

A kisfiúból azóta már komoly, felnőtt férfi lett, és a félszeg tekintetű kissrác helyett ma már egy igazi szívtipró pillant ránk vissza a képekről! Nem hiszed, pedig így van, ezeket a képeket Attila Facebook oldalán találtuk.

Nemcsak a Facebookon van közösségi oldala a tehetséges és jóképű énekesnek, hanem az Instagramon is, oda is sok friss képet és érdekességet tölt fel, azt is érdemes böngészni:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

László Attila (@laszloattila96) által megosztott bejegyzés

Jöjjön most egyik legszebb dalfeldolgozása, amit több mint egymillióan láttak már a Youtube-on, nekünk is nagyon tetszik:

Oszd meg, hogy mások is láthassák! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  T. Danny ezzel a szédületes produkcióval történelmet írt: fergeteges táncot vitt színpadra!