Oldal kiválasztása

Ha jót cselekszünk valakivel, azt valamilyen módon mindig visszakapjuk. Ez történt Elmer Alvarezzel is aki egyik nap egy csekket talált a földön, ami egész életét megváltoztatta.

Elmer, aki hajléktalan volt, talált egy 10 000 dollárt, vagyis közel 3 millió forintot érő csekket a földön. Ez a nagy összeg azonban nem térítette őt el attól az ötletétől, hogy megkeresse a csekk tulajdonosát, írta az NBC.

Roberta Hoskie, a csekk tulajdonosa ingatlanközvetítőként dolgozik és amikor meghallotta, hogy Elmer hajléktalan, még jobban meghatott a férfi becsületessége.

Elmer semmit nem várt tettéért, de Roberta, aki maga is hajléktalan volt egy ideig, megajándékozta a férfit. Amit pedig kapott, az sokkal többet ért, mint 3 millió forint.

Elmer tőzsdeügynök képzésre járhatott és emellett még konzultációs lehetőséget is kapott mentoraitól. Roberta minderről filmet készített, amit fel is tett a Facebook oldalára.

Emellett a hölgy azt is elintézte, hogy Elmer angol nyelvórákat vehessen mert az anyanyelve spanyol.Így megkapta azt a lehetőséget, hogy rendes állása legyen és soha többet ne kelljen az utcán aludnia. De a legnagyobb meglepetés még váratott magára.

A következő hideg téli hónapokban nem kell azon gondolkodnod, hol fogsz aludni. Már elintéztünk számodra egy helyet, mondta Roberta Elmernek.. A hölgy fizette ki a hat havi albérletet a férfi számára. Mikor Elmer ezt meghallotta, már nem bírta visszatartani könnyeit.

Elmer élete így rendeződött!

Roberta pontosan tudja, milyen az utcán élni hiszen neki is volt alkalma megtapasztalni milyen az, ha nincs semmid:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Kiderült, hol kezd új életet Krausz Gábor: ő maga osztotta meg a leleplező fotót!