Oldal kiválasztása

Molnár Gusztáv, a Drága Örökösök népszerű Szlávenje és megannyi más sikeres sorozat kedvelt színésze 1986-ban született a felvidéki Révkomáromban, így idén már 34 éves.

Előző kedvesével, Ildikóval nemrég zátonyra futott kilenc éven át tartó kapcsolata: addigi otthonából Gusztáv ugyan elköltözött, de megállapodtak Ildikóval, hogy a gyermekükkel kapcsolatos kérdésekről továbbra is közösen döntenek.

A színész nem szereti a sajtó előtt élni magánéletét, ám most elérkezettnek látta az időt arra, hogy közösségi oldalán megmutassa új szerelmét: minderről így ír a kép mellett található bejegyzésében:

“Sokszor hangoztattam, hogy nem szeretek magánéleti dolgokkal kapcsolatosan nyilatkozni, ám most mégis megtettem. A Story magazinnak elmeséltem, hogy véget ért az előző kapcsolatom, és úgy néz ki, hogy most valami új, és izgalmas dolog történik velem. Találkoztam valakivel.

Szeretném elkerülni a félreértéseket és a találgatásokat ezért megosztok veletek egy képet rólunk! Vivinek hívják. Nagyszerűen érzem magam vele, szerintem mind kettőnk nevében mondhatom most úgy néz ki, hogy boldogok vagyunk! Remélem így is marad. Egyelőre ennyi…” – írta a színész.

Mi nagyon drukkolunk, hogy jól alakuljanak alakuljanak a dolgok! Íme a boldog pár:

View this post on Instagram

Sokszor hangoztattam, hogy nem szeretek magánéleti dolgokkal kapcsolatosan nyilatkozni, ám most mégis megtettem. A story magazinnak elmeséltem, hogy véget ért az előző kapcsolatom, és úgy néz ki, hogy most valami új, és izgalmas dolog történik velem. Találkoztam valakivel. Szeretném elkerülni a félreértéseket és a találgatásokat ezért megosztok veletek egy képet rólunk! Vivinek hívják. Nagyszerűen érzem magam vele, szerintem mind kettőnk nevében mondhatom most úgy néz ki, hogy boldogok vagyunk! Remélem így is marad. Egyelőre ennyi… #molnárgusztáv #story #life #love #fazekasvivien #storymagazin

A post shared by Molnár Gusztáv Official (@molnar.gusztav) on

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép forrása: RTL Klub)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Most először beszélt Gubik Petra a párjáról: "Ott ült a döntőben, és azt éreztem, nagyon fontos, hogy..."