Oldal kiválasztása

Kardos Eszter 13 éve része a Barátok közt csapatának, ez pedig óriási teljesítmény, azt mutatja, hogy a színésznő kiváló munkát végez.

Eredetileg nem őt szemelték ki a szerepre, ám az első megformálóval a producer elégedetlen volt, így került Eszter a képbe. És hogy ő remekül bevált, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy azóta is őt láthatják a nézők a Barátok közt Vandájaként.

Kardos Eszter most már teljes mértékben a munkára koncentrál, ezek a képek az idei nyár utolsó napjaiban készültek, Eszter akkor döntött úgy, hogy gyorsan kihasználja még az adódó lehetőséget egy kis medencés pihenésre. És milyen jól tette!

A közösségi oldalára feltöltött bikinis képekért odavannak Kardos Eszter követői, csak úgy záporoznak rájuk a dicsérő kommentek. Szó mi szó, tényleg jóleső érzés őket elnézegetni, hiszen Eszter nemcsak szép, de a képek megmutatják, hogy kiváló alakja is van, amit még a szupermodellek is megirigyelhetnek:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ez a 88 éves hölgy egész életét abban a tudatban élte, hogy kislánya meghalt. Ám karácsony este mindent megváltoztatott: