Oldal kiválasztása

Vivian Keith csak két éves volt, mikor az orvosok leukémiát diagnosztizáltak nála. Az élete már ilyen korán megváltozott, kórházi látogatások és kínzó kemoterápiás kezelések sorozatává vált. De ekkor történt valami olyan, ami a kis Vivian szívét felvidította.

Közvetlenül a kórház mellett egy építkezés zajlott, ahol Travis Barnes és Greg Combs építőmunkások dolgoztak egy acél állványzaton.

Vivian gyakorlatilag odatapadt az ablakhoz és onnan csodálta a nyüzsgést, mely őt a sivár egyhangú napjaiban boldoggá tette.

„Minden reggel ébredés után Vivian az ablakhoz ment, hogy megnézze, mi történik az építkezésen, és integetni a munkások felé” meséli az édesanyja, Ginger.

„És addig integettünk, míg valaki vissza nem integetett”. Ez az integetés később napi rituálévá vált.

Aztán Vivian egyik reggele elég rosszul indult. De attól függetlenül, hogy nagyon rosszul érezte magát, ragaszkodott hozzá, hogy odamehessen az ablakhoz, és integethessen a távoli idegeneknek.

De ahelyett, hogy most visszaintegettek volna, Travis és Greg egy acélgerendára nagy betűkkel egy üzenetet írtak fel a kislány részére: „Gyógyulj meg hamar”.

De ez még nem volt minden: a hónapokig tartó oda-vissza integetés után Travis és Greg úgy döntött, hogy meglátogatják a kislányt a kórházban, hogy találkozzanak az ő kis rajongójukkal.

„A saját gyermekeimre gondoltam, és arra, hogy milyen értékes is az élet” mondta Travis Barnes könnyes szemmel. „Nagyon felemelő érzés, hogy egy ilyen egyszerű dologgal mekkora boldogságot tudunk okozni”.

Az ezt követő napokban Vivian továbbra is az ablaknál töltötte a reggeleket a szokásos integetéssel. De ekkor már nem idegenek, hanem barátok köszöntek neki vissza. Ráadásul a két ember látogatása és hatalmas szeretete megnövelte a kislány esélyeit a gyógyulásra.

Ez a videó is beszámol a csodálatos történetről:

Olvasd el ezt a cikket is –>  A 31 éves dán nő felhagyott szemöldöke szedésével és bajsza borotválásával: nem törődik a károgókkal, közzétette új képeit

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!