Oldal kiválasztása

Nan Hauser tengerbiológus és búvár eddigi pályafutása során már számos dolgot megtapasztalt, rengetegszer kapcsolatba került már velük és küzdött is a bálnákért.

Egyesek “bálna boszinak” is nevezik, viszont a 28 éves munkatapasztalata során még nem élt át soha ilyesmit.

A bálna gyengéden elkezdte taszigálni őt, ahogyan csak tudta. Amikor Nan nem tágított, akkor elkezdte őt az uszonyaival is tolni.

El akarta őt tolni valamitől, amit Nan, a búvár akkor még nem láthatott. A szíve majd kiugrott, hiszen a bálna nem akart tágítani mellőle és továbbra is taszigálta.

Nan tudta jól, hogy milyen erő lakozik egy ekkora állatban, aki csupán egy óvatlan uszony csapással képes lehet átküldeni őt a másvilágra.

Végül a bálna addig forgolódott, míg Nan-t ki nem tolta a vízből. Amikor Nan a víz felszíne fölé került, akkor jött rá, hogy mi történt valójában.

Egy tigriscápát vett észre nem messze a vízben és a bálna tőle mentette meg őt.

Nem ez az egyetlen videó, ami egy bálna hőstettét örökíti meg. Ide kattintva láthatod, mit művelt egy bálna azzal a búvárral, aki megmentette őt a zsinórok fogságából.

Ám az itt látható felvétel is egészen káprázatos, mindenképp érdemes megnézni! Íme a különleges kisfilm:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Jákob Zoli fotón mutatta meg, mi volt a legdrágább ékszer, amit vett! Elájulsz, ha meglátod!