Oldal kiválasztása

Azt gondoljuk, nem tévedünk nagyon nagyot, ha szerintünk minden gyerek eljátszott már a gondolattal, milyen lenne, ha találna egy palackpostát a tengerben vagy a vízparton.

Milyen boldog is volna, ha valami érdekes, fontos üzenetet, esetleg kincses térképet rejtene az üveg. Milyen furcsa lenne több száz éve írt sorokra bukkanni, vagy több száz éves tárgyakra rálelni.

Brad Wachsmuth szíve is biztosan megdobbant, amikor kajakozás közben egy vízen úszó üveget pillantott meg az amerikai Delaware államban, a Broadkill folyón. Amikor a férfi kinyitotta a palackot, egy 1985-ben írt üzenetre bukkant az üvegben, amelyet Cathi Riddle és unokatestvére, Stacey Wells írt alá

Kiderült, hogy az üveget Prime Hook Beachnél dobták be a vízbe annak idején, csupán pár kilométerre attól a helytől, ahol most megtalálták. A kajakosnak sikerült megtalálnia a feladók egyikét is, a nő rettentő boldog és meglepett volt, hogy 35 év után viszontlátta egykori üzenetét:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Amikor ez a bátor lány feltette a bukósisakot és elkezdett mozogni a zenére, mindenre számítottam, csak erre nem: lenyűgöző látvány