Oldal kiválasztása

Julia és családja azért jött Winnipegbe, mert meg szerették volna kóstolni a falafelt. De az étteremben aznap teltház volt, ezért a tulajdonos arra kérte a színésznőt és családját, hogy sétáljanak egy kicsit és fél óra múlva térjenek vissza.

Egyszerűen nem ismerte fel, hogy előtte nem más áll, mint Hollywood egyik szépsége, csillaga. Azt hozzá kell tenni, hogy Julia Roberts az esetkor napszemüveget és nagy kalapot viselt.

Valaki azonnal megsúgta a tulajdonosnak, hogy hatalmas hibát követett el. „Éppen most küldted el Julia Roberts-et.” – „Az nem lehet! Hogyan juthatott el pont ide, Winnipegbe?”

Szerencsére Julia Roberts nem sértődött meg, és nem is várta a különleges kiszolgálást attól, hogy ő egy híresség.

Ahogy a tulajdonos mondta, fél óra múlva valóban visszatért, és rendelt édességet és falafelt. A színésznő levette kalapját és a napszemüveget. Ezután már mindenki felismerte az étteremben. A látogatók elnémultak, és csendesen elkezdték fényképezni.

De Julia nem aggódott emiatt. Nyugodtan evett, és kérte a fiát, hogy fizesse ki a számlát. A fiú azonban nem tudta, mennyi borravalót kell adni, ezért visszatért anyjához, hogy tisztázza.

A tulajdonos Ami Hassan később beismerte, hogy még egyetlen filmet sem látott, amiben Julia Roberts szerepel, ezért nem ismerte fel azonnal. De kellemesen meglepődött azon, ahogy a csillag viselkedett.

Sőt, úgy véli, hogy nem kell kiváltságokat adni még a csillagoknak sem: „Ő is csak egy hétköznapi ember, mint te és én. Nincs különbség.” – mondta.

Ebben a filmben a tulajdonos elmeséli az egész történetet:

Nem mindenki tesz azonban így, mint ő. Például Pink, az énekesnő a Twitteren írt arról, hogy méltánytalanul bántak vele bárban. Asztalt szeretett volna foglalni, de közölték vele, hogy nincs szabad hely. Sokan azonnal mondták is, hogy attól még, hogy ő egy híresség, nem kell kiváltságokat biztosítani részére.

Olvasd el ezt a cikket is –>  Bájai mellett a Dominikai Köztársaság egyik legcsodálatosabb látványosságát is megmutatta Gelencsér Timi új videójában

Te mit gondolsz erről? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: ketkes)