Oldal kiválasztása

Istentes Bencéék végre elköltöztek, és gyönyörű, felújított, vidéki házukban kezdhettek új életet.

Adél és Bence rengeteg kihívással nézett szembe az elmúlt hónapokban, igaz Bencének a mostani napjai sem telnek túlzottan nagy nyugalomban.

Nemrég például rettenetesen kiakadt, durva, mit üzent videón Schobert Norbikának: ide kattintva láthatod.

A költözés alatt is volt feszültség Adélban és Bencében, de végül minden jól alakult, csak pár hét csúszást kellett elviselniük.

Ezt írják a videó mellett: “El sem hisszük, hogy eljött ez a nap… végre költözünk. Nagyon kemény hónapok vannak mögöttünk. Tudtuk, hogy kemény lesz, de azt nem, hogy ennyire.

A jó hír, hogy horror sztorink nem volt, de így is rendesen próbára tette az idegeinket az élet.

Az augusztusi átadás sajnos nem jött össze, ahhoz túl komplex egy ilyen építkezés és 4 hónap alatt fizikailag lehetetlen mindent megcsinálni, erre már mi is rájöttünk.

Az albiból ugyan kiköltöztünk augusztusban és a cuccainkat átvittük a házba, de beköltözni ekkor még sajnos nem tudtunk.

Hogy ezután hogyan folytatódott az életünk, az a következő részből kiderül” – árulták el. Itt láthatod, hogy haladtak a házfelújítás munkálataival:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Szülei még le akarták vetetni a kislány óriási anyajegyét, mára ő az egyik legkeresettebb modell hazájában: ilyen gyönyörű lett