Oldal kiválasztása

A Jóbarátok című sorozat Monicája, Courteney Cox első filmes sikerét az Ace Ventura: Állati nyomozóban aratta 1994-ben, és még abban az évben elkezdte forgatni a Jóbarátokat.

A színésznő főszerepet játszott még a Sikoly, Sikoly 2., Sikoly 3., Sikoly 4. szériában (1996, 1997, 2000, 2011). A forgatáson ismerkedett meg David Arquette-tel, akivel 1999. június 12-én össze is házasodott, és 2004-ben megszületett közös gyermekük, Coco Riley Arquette. Legjobb barátnője, Jennifer Aniston lett a kislány keresztanyja.

Ugyan férjével, Daviddel, azóta már elváltak, a Jennifer Anistonnal ápolt jó barátság azonban továbbra is megmaradt, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy Courteney a napokban feltett egy videót, amin ő és Aniston biliárdoznak, mi tagadás, Aniston nem ebben a sportágban a legügyesebb.

Jókat nevetnek a bénázásokon, Aniston egyáltalán nem sértődik meg, ez is azt mutatja, milyen jóban vannak. A videó előtt azonban mutatunk pár képet, hogy néz ki manapság a Jóbarátok Monicája:

Látható, hogy remek formában van, itt pedig mutatjuk a biliárdozós videót:

View this post on Instagram

I may have had a good night…but could my friend BE any cuter?

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Köretként és önálló fogásként is kitűnő választás ez a fenséges, fokhagymás-fűszeres burgonyás étel