Oldal kiválasztása

Megható párhuzam, hogy akárcsak a Titanic főhősnője, Rose, az őt idősen megformáló Gloria Stuart színésznő is több mint 100 évet élt. Mindannyiunk előtt ott van a Gloria Stuart által játszott idős Rose arca, aki segít visszaemlékezni, hogyan is történt a Titanic katasztrófája 1912 áprilisában.

A színésznőt azonban csak így, idősen ismerte meg a világ, viszont alig akad olyan ember a Földön, aki ne látta volna a 11 Oscar-díjat nyert filmben, hogyan dobja bele a gyémántot az idős hölgy a tengerbe a film egyik utolsó jelenetében.

A fiatalabb Gloria Stuartra viszont érthető módon már alig emlékeznek, pedig a képek tanúsága szerint gyönyörű volt az 1910-ben született és 2010-ben elhunyt színésznő.

1932-ben kapta első filmszerepét, tehát ott volt és aktívan részt is vett Hollywood aranykorában, a 30-as években. Rengeteg filmben szerepelt akkortájt, ilyen szép volt fiatalon:

(Képek: Getty Images)

Ebben a videóban korai filmjeiből láthatsz jeleneteket:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ez a hat férfi egy üres templomban kezd el énekelni: mégis, annyira jó lett a végeredmény, hogy milliók csodálják