Oldal kiválasztása

Negyven, negyvenöt vagy ötven éves kor fölött a hölgyek ruhatára átalakul, érett korban nőies és csinos szeretne lenni minden hölgy. Érdemes olyan ruhákat választani, amelyek jól variálhatóak és néhány apró kiegészítővel még káprázatosabbá tehetőek.

Mit kell elrejteniük az érettebb hölgyek ruháinak

  • A dekoltázst és a karokat érdemes elrejteni, mivel akárhogyan is vigyázunk a bőrünkre, az idő múlásával veszít rugalmasságából és szépségéből.
  • A lábainkat bátran mutogathatjuk, de csak ízlésesen, a miniszoknyák helyett válasszunk kifinomult, nőies szoknyákat.

Mire van szüksége egy érettebb hölgynek?

Legalább két farmernadrágra, az egyik világos, a másik sötétebb színű. Trikóból is érdemes két különböző színűt beszerezni, nem baj, ha egyszínűek, mivel így jól variálhatóak mintás darabokkal. A blúzokra minden nőnek szüksége van. A fehér és fekete színek helyett érdemes színes darabokat választani. A karcsúbb hölgyek választhatnak testhezállóbb darabokat, míg a teltkarcsúbb idomok esetében érdemes bővebb, lezsereb blúzokat viselni. A ruha minden alkalomra jó választás, a munkahelyen, ünnepeken és a hétköznapokon is viselhetjük, érdemes egyszínű darabot választani, amit mintás kiegészítőkkel variálhatunk. A szoknya minden nő szekrényében ott kell legyen, válasszunk sötét színűeket, amelyek bármilyen blúzzal jól mutatnak. A pulóverekesetében legalább egy garbó legyen a ruhatárunkban, csakúgy mint egy dekoltáltabb variáció. Zakókból viszont sosem lehet elég, mivel ezek a legátlagosabb öltözetet is különlegessé teszik.

áskából is többre van szükség, a sötét jól mutat a téli öltözékkel és a sötét ruhákkal, míg a világos remekül passzol a világos ruhákhoz.

Oszd meg, hogy mások is láthassák! 

(Forrás: bidista)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Zorán Majkával és Curtisszel énekelte a rapper legnagyobb slágerét