Oldal kiválasztása

Ryan Cook és két barátja arra gondoltak, hogy egy közeli étteremben vesznek maguknak valamit vacsorára. Röviddel ezután a három texasi kamaszfiú egy hajléktalanra lett figyelmes az egyik asztalnál. Az Eddie nevű férfi az aprópénzét számolgatta, de nem nagyon akart kijönni az esti étkezésre elegendő összeg sem.

A három kamaszfiú – Alberto, Joshua és Ryan – elhatározták, hogy vásárolnak Eddie-nek néhány ajándékkártyát, amit az étkezdében tud felhasználni. Végül arra jutottak, hogy ennyi nem elég a férfi és kutyája számára.

50 dollárért vettek egy téli kalapot, egy elsősegély-készletet, három inget és egy téli dzsekit. Amikor Dick, a bolt tulajdonosa megtudta, hogy mi okból vásárolnak a srácok, ő is adott az ügy érdekében 20 dollárt, illetve néhány már kicsomagolt és polcra kitett terméket.

Amikor a fiúk visszamentek a gyorsétterembe, Ryan rögzíteni kezdte mobilján a történéseket. Eddie még mindig az asztalnál ült és az aprójával szöszmötölt.

Érdemes megnézni Eddie reakcióját, amit Ryan megörökített a videófelvételen. A fiú feltett az esetről egy Facebook-bejegyzést, amiben elmondta, hogy szerettek volna jó példával elöl járni mások számára. A kamasz arról is írt, milyen fontos az önzetlenség és az, hogy másokkal jót tegyünk.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: apost)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A gesztenyepüré szerelmeseinek szívből ajánljuk ezt a csodát: lágy és fenséges, ráadásul sütés nélkül