Oldal kiválasztása

Egyik nap Mu, a tehén vajúdni kezdett és olyan meglepetést okozott gazdáinak, amiről senki nem tudott előre. Deb és Chuck lánya, Jamie ugyan megjegyezte, hogy Mu az átlagnál nagyobbra nőtt, de ez még nem jelentett semmi biztosat. Az sem különösebben ritka, hogy egy tehén 2 borjat is világra hozzon egyszerre.

“Születtek már nálunk iker bocik, de sajnos még április volt, hideg volt az idő és nem élték túl.” Amikor Mu vajúdott, az egész család együtt izgult, hogy minden rendben lesz-e a kicsivel/kicsikkel és vajon valóban nem csak egy, hanem két boci is van odabenn.

Nos, nem egy volt, nem is kettő, nem is három, hanem egyenesen négy!

A négy kis borjú méretében nem volt elég nagy ahhoz, hogy az anyjuktól tudjanak szopni, így a család cumisüvegekből táplálta őket a kezdeti időszakban éjjel és nappal. Szerencsére a bocikról kiderült, hogy igazi hősök és sokkal erősebbek, mint elsőre vélni lehetett rájuk nézve. Mind a négyen túlélték!

Négyes ikrek az emberek estében is nagyon ritkán fordulnak elő, ám szarvasmarháknál valószínűség még ennél is kisebb. 700.000-ből csupán egy tehén ad életet 4 borjúnak is és az, hogy mind túléljenek, 1 a 112 millióhoz.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Záporoznak a lájkok Som-Balogh Edina nyárbúcsúztató, bikinis képére: a fotót látva nem is csodáljuk