Oldal kiválasztása

Az örökbefogadás az egyik legnemesebb emberi gesztus: ekkor egy szerető szív úgy dönt, gondoskodni fog valakiről, akinek mindaddig nem volt olyan szerencséje, hogy valaki a pártfogásába vette volna.

A kis Herkules esetében Pia, ez a kedves hölgy döntött úgy, hogy magához veszi az anyátlan-apátlan kis árvát, és gondoskodik róla egy életen át. Herkules cserébe feltétel nélküli szeretettel hálálta meg a törődést.

Amikor Pia rátalált a lesoványodott, haldokló kiskutyára, egyből potyogni kezdtek a könnyei. A magatehetetlen négylábú  félig aléltan feküdt, és szomorúan, beletörődve várta sorsát. Ám egyszer csak meglátta megmentőjét, és a két tekintet ezek után nem tudott szabadulni egymástól.

Pia azonnal állatorvoshoz vitte a kis Herkulest. A kiskutya kezdetben nagyon gyenge volt, de mivel hősiesen küzdött, és nem adta fel, életben maradt. Az alábbi videóban nyomon követheted Herkules megható történetét:

Oszd meg, hogy mások is láthassák! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  300 g túró és egy kis kapor kell ehhez a finomsághoz: a vegetáriánusok és a fogyókúrázók is imádni fogják