Oldal kiválasztása

Óriási halat sikerült kifognia Bakos Lászlónak a gyomaendrődi Sirató-holtágban. A hatalmas példány 82 kilogrammot nyom és 230 centiméter hosszúságú.

A Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetségének telefonon sikerült utolérnie a szerencsés és természetesen igencsak ügyes és profi horgászt, aki elmesélte az óriáshal kifogásának történetét:

“A határozott kapás 17 órakor érkezett és akasztás után tüstént éreztem, most aztán egy igazán nagy hallal van dolgom. Rengeteg zsinórt lehúzott, ezért eloldottam az úszóstéget, amit vontatni kezdett. Mintegy 250 méterre távolodtunk el a kikötési helytől, mire végre feljött és megláthattam milyen hatalmas hal van a horgomon. A méretéhez és a felszerelésemhez viszonyítva hamar, körülbelül egy óra fárasztás után adta meg magát, amit a hőségnek és a meleg, algás víz kicsi oxigéntartalmának tulajdonítok.

Az óriás sikeres kifárasztása után azonban nem tudtunk mit kezdeni a nagy hallal, mert ekkora fogás kivételére semmilyen eszközzel nem rendelkeztünk és egyedül nem is tudtuk volna felhúzni az úszóstégünkre. Vasárnap késő délután lévén már a telkek, nyaralók elnéptelenedtek, nem nagyon számíthattunk segítségre, ezért a halat visszavontattuk saját telkünkhöz. Ekkor a semmiből három fiatalember bukkant elő evezve, akikkel közös erővel ki tudtuk emelni az irdatlan nagy harcsát. Ezúton is köszönöm nekik a segítséget.”

Gratulálunk ehhez az irgalmatlan nagy fogáshoz!

TÍZ CENTIS KÁRÁSZRA KAPOTT A SIRATÓ HALÓRIÁSAAz elmúlt napokban számos hírportál beszámolt a gyomaendrődi…

Közzétette: Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége – 2020. október 4., vasárnap

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(A nyitókép illusztráció)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Dávid olyan bravúros Zoltán Erika utánzást mutatott be, hogy Majka és Tóth Gabi is alig hitt a szemének!