Oldal kiválasztása

Emilio, akinek Jellinek Emil az eredeti neve, 1976-ban született és 13 éves kora óta foglalkozik zenéléssel. Ráadásul nem is akármilyen hangszert választott: a dobot. Mivel nővére egy dobosba szeretett bele, így Emilio testközelből csodálhatta meg ezt a remek hangszert.

Négy hónappal azután, hogy szüleitől megkapta élete első dobfölszerelését, már saját zenekarával koncertezett. Számtalan formációban dobolt és énekelt, 16 évesen már olyan nagy nevekkel játszott együtt, mint Babos Gyula vagy Szakcsi Lakatos Béla.

A 2003. szeptember 8-án jelent meg Emilio első albuma Nagyon nagy világ címmel, mely 6 év munkájának gyümölcse. A zenész első médiaszereplése a Fábry Show-ban volt. Az album 62 héten át szerepelt a MAHASZ eladási listáján. Ez óriási teljesítmény.

Ám nemcsak ez az eredmény megsüvegelendő, hanem az is, hogy a zenész-énekes a képek tanúsága szerint eleddig 74 kilogrammtól szabadult meg, hiszen az énekes az alábbi szöveggel posztolta a képet: “Eddig 74 kiló mínusz!”

View this post on Instagram

Eddig 74 kilo minnusz‼️☀️

A post shared by Emilio Jellinek (@emilioking13) on

Minden elismerésünk!

View this post on Instagram

Hogy tetszik nektek az új dal?

A post shared by Emilio Jellinek (@emilioking13) on

Ez a videóklip alig egy éve készült: óriási a különbség az ebben szereplő és a fenti képeken látható Emilio között!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Arról faggatták volna Liu Shaolin Sándort, hogy vészelte át a világjárványt, ám a sportoló cuki törpetacskója ellopta a show-t