Oldal kiválasztása

Ha meglátjuk ezt a nevet: Dinmuhammed Kanatuli Kudajbergen, nem nagyon tudunk hozzá se arcot, se pedig teljesítményt kapcsolni.

Ha eláruljuk az előadó művésznevét, akkor is csak nagyon kevesen fogják tudni, ki is ez a kivételes képességű énekes, Dimas Kudajbergenov.

Holott ez a fiatalember olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit csak nagyon kevesen mondhatnak el magukról az egész világon:

Közel hat oktávos hangterjedelemmel rendelkezik. Kis adalék: még Zámbó Jimmy is csak 4 oktávot tudott kiénekelni, ami szintén óriási teljesítmény.

Elsőként mi magunk is egy kicsit hitetlenkedve fogadtuk ezt az információt, de amikor meghallottuk az alábbi produkciót, bizony leesett az állunk.

Dimas a meglehetősen mély hangoktól, a viszonylag magasabbakon át egészen az elképesztően magas tartományokig szinte mindenit képes kiénekelni.

Kedvenc előadói olyan nagy nevű és méltán híres művészek, mint Céline Dion, Luciano Pavarotti, Lara Fabian vagy Michael Jackson.

Amit pedig az éneklésben tud, arra nyugodtan mondhatjuk: utánozhatatlan. Érdemes végignézni a videót!

Itt is van:

Oszd meg, hogy minél többen hallhassák! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Amikor ez a bátor lány feltette a bukósisakot és elkezdett mozogni a zenére, mindenre számítottam, csak erre nem: lenyűgöző látvány