Oldal kiválasztása

Carole-Ann és Jim Stanfield, (Tamworth, Egyesült Királyság) 1962-ben ismerték meg egymást. Azt mondják, hogy szerelem volt első látásra. A férfit elbűvölte a nő szép haja, a nőt pedig a férfi humorérzéke; A pár úgy döntött, hogy 1966-ban összeházasodik.

De ami igazán megkülönbözteti ezt a házaspárt, hogy még 50 év után is együtt, (két gyermekkel és hat unokával) még mindig olyan boldogok, mint az első napon – vagy talán még ennél is több.

A pár azt tervezte, hogy a barátaikkal és családtagjaikkal megünneplik az aranylakodalmukat.

Az egyik unokájuk megkérdezte tőlük, hogy viselnék-e az eredeti esküvői ruhájukat az ünnepségen. Carole-Ann és Jim kedvelték az ötletet, az öltönyt és a menyasszonyi ruhát elővették a szekrényből, és így egy kis meglepetéssel szolgálhattak a vendégeknek.

A vendégek odáig voltak, hogy mennyire csodálatosak voltak Standfieldék az esküvői ruhájukban. A legfontosabb azonban az, hogy a vendégek boldogan látták, mennyire boldog szerelemben él a pár.

A házasságuk titka világos, bár különböző az érdeklődési körük és a hobbijuk, mégis hasonló a humorérzékük!

Nyilvánvalóan, a pár úgy gondolja, hogy soha nem találtak volna egymásra, ha az internetes társkereső korszakában ismerkedtek volna.

A legtöbb társkereső weboldal közös érdeklődésen alapuló párokat hoz össze, ám ők ketten csak azt tudják, hogyan nevettessék meg egymást.

Szerelmük szimbólumaként úgy döntöttek, hogy két arany szívet adnak hozzá a gyűrűhöz, amelyet 50 éven át viseltek az ujjaikon.

Azta. Milyen bájosak az esküvői ruhájukban. Az örök szerelem nem csak mese, hanem tényleg létezik!

Reméljük, hogy még több boldog évet töltenek el nevetéssel és szeretetben. Itt láthatsz róluk egy videóösszefoglalót is: 

Oszd meg te is ezt az inspiráló történetet! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ilyen fantasztikusan utánozta Korda Györgyöt a Sztárban Sztár Leszek győztese Balázs Klári oldalán: