Oldal kiválasztása

A fogyás nem könnyű út, hiszen keményen kell dolgoznod, az egészségtelen (de annyira finom) ételeket ki kell iktatnod az életedből, és ugyanakkor motiváltnak kell maradnod.

Ez a történet a Fit To Fat To Fit TV műsorral kezdődött, ahol a személyi edzők arra törekednek, hogy jobban megértsék ügyfeleik küzdelmét a túlsúllyal és kihívások elé állítják magukat.

Amikor megkérdezték Adonis Hillt, hogy felszedne-e 32 kg-ot valaki más kedvéért, a válasza határozott volt: igen.

Az ügyfele, Alissa egész életében túlsúlyos volt. Amikor elkezdte ezt a projektet, súlya 140 kg volt.

Adonisnak 4 hónap alatt több mint 32 kg-ot kellett felszednie, hogy egyensúlyba kerüljön partnerével. Ehhez tonnaszámra egészségtelen ételeket fogyasztott, üdítőt ivott, és abbahagyta a testmozgást.

Ezt követően Alissa és önzetlen edzője együtt dolgozott az álomtest kialakításán: Futottak, súlyokat emeltek, szigorú étrendet követtek, és a nehéz időkben támogatták egymást.

Néhány hónap után mindketten ragyogó eredményeket értek el. Alissa 4 hónap alatt 26 kg-ot fogyott, míg Adonis arról számolt be, hogy súlya körülbelül 103 kg. Ez azt jelenti, hogy ez a kísérlet megérte az erőfeszítést.

Adonis Hill saját tapasztalatai alapján megmutatta, hogy az emberek bármit elérhetnek, ha elég motiváltak.

Itt láthatod videón ezt a rendkívüli történetet:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Mikes Anna és Krausz Gábor videóval számoltak be álomnyaralásukról! Nézd, hogy izzik köztük a levegő!