Oldal kiválasztása

Palotás Petrát egy időben rengeteget láthattuk a televízióban, több különböző műsornak is ő volt a háziasszonya. Leginkább könnyűzenei témakörben vezetett műsort (pl. Brao TV azt RTL Klubon), de lakberendezési és utazási magazinműsorokban valamint betelefonálós vetélkedőkben is feltűnt.

Palotás Petra 12 éve, 2008-ban hagyott fel a televíziózással, Németországba költözött párjához, Mirko Reichhez. Petrának született egy kislánya is, Bora 2009. január 8-án jött világra.

Palotás Petra már korábban is megpróbálkozott az írással, hiszen első könyve 2001-ben jelent meg, ám leginkább kislánya születése után teljesedett ki ebben a műfajban. Szinte évenként ad ki újabb és újabb könyveket, úgyhogy kijelenthető, hogy íróként is nagyon sikeres.

A Vénasszonyok nyara és a Szárnyaszegett pillangók című művei például Magyarországon is igazán népszerűek. További sok sikert kívánunk Petrának, aki szemmel láthatóan még mindig nagyon csinos: idén augusztusban töltötte be 45. életévét:

View this post on Instagram

Laura néhàny másodpercen keresztül szótlanul nézte a férfit. A dohányfüst mögé rejtett markáns vonásokat mintha egy pillanatra megszelídítette volna a ki nem mondott bánat. Nem haragudott rá, épp ellenkezőleg: mérhetetlenül sajnálta. Nem azért, ami megtörtént vele, hanem azért, ami nem. Azért, amit soha nem kaphatott meg: az óvó anyai szeretetet, az apai törődést, a vasárnapi ebédeket a nagymamánál, a fahéj illatú karàcsonyokat. Az életnek azt a megannyi apró csodáját, amit csak a családban felcseperedők tudhatnak magukénak. A meglepetéseket, a büntetéseket, a közös sírásokat és nevetéseket, az első, szülők elleni kamaszkori lázadásokat, amelyek azonban a legnagyobb viharok ellenére sem kérdőjelezik meg a hovatarozást. Neki ez mind nem adatott meg, s bár saját állítàsa szerint nem kellett borzalmakat átélnie, mègis sokat sérülhetett a lelke. Hiszen nem csak az tud fájni, ami van, hanem az is, ami nincs… https://bit.ly/palotas_petra_konyvei_alomgyar #palotáspetrakönyvek #olvasnimeno #olvassmindennap #hungarianbookstagram #ígyírokén #könyvmolyok #kalandregény

A post shared by Petra Palotás (@petrapalotas) on

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ha elepedsz egy ínycsiklandó desszertét, de alig van időd, ezt ajánljuk: egyperces süti, amit szinte rögtön be is falhatsz